Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΧΟΣ - ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ

Για ακόμη μια φορά ο Θανάσης Γιάχος σφύριξε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της ΈΠΣ Χίου, στη δύναμη της οποίας ανήκει. Ο Γιάχος σφύριξε χθες, Σάββατο, αγώνα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Χίου και σήμερα αγώνα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας Χίου, αποσπώντας τα εύσημα από όλες τις πλευρές.

 Σ’ αυτή τη παρουσία του Νενητούση Διαιτητή στη Χίο τους φιλάθλους απασχολούσε περισσότερο για ποιο λόγο κόπηκε από τη λίστα των διεθνών διαιτητών και ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των κερκίδων, αφού κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διαιτητές της χώρας, με άριστες βαθμολογίες.

 

Σε ένα από τα γήπεδα που σφύριξε ο Γιάχος βρέθηκε στις κερκίδες παράγοντας της ΕΠΣ Χίου, ο οποίος σχολίασε αινιγματικά, αλλά και δεικτικά ότι: «Στη Χίο ευδοκιμούν πορτοκαλιές, μανταρινιές και πολλά μαστιχόδεντρα, αλλά το νέο φρούτο της διαιτησίας που ακούει στο όνομα «Πυραμίδα» δεν ευδοκιμεί στο νησί…»

 πηγη http://www.chiospress.gr/athlitika/podosfairo/46909-timise-kai-pali-tin-enosi-tou-o-giaxos-oloi-anarotiontan-giati-vgike-apo-tis-listes-ton-diethnon