Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετα το σεμινάριο ταλέντων της φουτμπώλ που εγινε στην Αρτα ηλθε η σειρα σημερα να γινει και το  1ο σεμινάριο ταλέντων Γ Εθνικής στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε  το πρωι στο γήπεδο του Χαλανδρίου όπου οι 17 διαιτητές ταλέντα έτρεξαν για πρώτη φορά το yo yo τεστ.οπου το παρον εδωσε και ο αναπληρωτής προεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφοε

 Στη συνέχεια από 13 30 έως 18 15  το σεμινάριο,μεταφέρθηκε στα γραφεια της ΕΠΟ  με χαιρετισμό του Πρόεδρου της ΚΕΔ  Γιώργου Γκιρτζίκη.που αναφέρθηκε στα οφέλη που προσδοκα να εχει η επιτροπή μελοντικα με την αναδειξη των νεων διαιτητών μεσα από μια σωστη επιμορφωση

Ακολούθησε έ ενημέρωση για το πρόγραμμα ταλέντα και μέντορες, γραπτές εξετάσεις, βίντεο τεστ, τεστ αγγλικών και μάθημα για τις θέσεις και την κίνηση του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης Θανάση Μπριάκο.

 Κατόπιν  μάθημα και ανατροφοδότηση του βίντεο τεστ για την σοβαρότητα των παραβάσεων εκανε  το μέλος της ΚΕΔ και αρμόδιο ορισμού Γ Εθνικής Δημήτρη Μπέγκο.

 Τέλος ο Εθνικός γυμναστής Βασίλης Λώλης  ενημέρωσε τους διαιτητές για τα αποτελέσματα του yo yo τεστ που είχαν κάνει το πρωί.οπου σε γενικες γραμμές τα αποτελέσματα ηταν καλάΤο σεμινάριο τελείωσε με ερωτήσεις των διαιτητών ταλέντων.

 Οι διαιτητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο ήταν:

 Κατοίκος, Ντάουλας, Μπακογιάννης, Περράκης, Φωτόπουλος (Αθηνών), Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Μανούχος (Αργολίδας), Γκριτζέπης (Αρκαδίας), Ψυχούλας (Βοιωτίας), Κουντουριώτης (Δυτικής Αττικής), Λάμπρου (Εύβοιας), Τσαγκαράκης (Κορινθίας), Κουκούλας (Μακεδονίας), Μιχελής (Πειραιά), Κετεσίδης (Σερρών), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) και Ούτας (Χανίων).

 Την Πέμπτη 4/12 θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το σεμινάριο των διαιτητών - ταλέντων Γ Εθνικής της Βορείου Ελλάδος στο οποιο θα μετάσχουν 16 ταλαντουχοι ρέφερυς.