Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζοντας τις επιφυλάξεις  της, "παρά το γεγονός ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε τη νέα ΚΕΔ", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Περιστέρι.

Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν ότι ο Σιδηρόπουλος έχει μεγάλη προϊστορία με κακές διαιτησίες εναντίον τους, τόσο ως διαιτητής, όσο και ως VAR.

"Αυτό που έχουμε ζητήσει και ευελπιστούμε να δούμε, είναι να γίνουν τα δέοντα για τη διασφάλιση του 50-50, όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ματς της Super League", σημειώνουν στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

«Ο ορισμός του γνωστού για τα έργα του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR στον αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με τον Λεβαδειακό είναι μια ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Πέραν της προφανούς ανεπάρκειας του συγκεκριμένου διαιτητή, υπάρχει και η αυστηρή κριτική που του ασκήσαμε για την σκανδαλώδη διαιτησία του στο αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, γεγονός που βάσιμα γεννά έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική του συμπεριφορά στην εκτέλεση των καθηκοντων του»