Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια ωραια πρωτοβουλία της νεας επιτροπής διαιτησιας στην ΕΠΣ Πειραιά Για πρωτη φορα στα χρονικα  τηε ενωσης εγιναν  , αγωνιστικές δοκιμασίες FIFA TEST των μη αξιολογημένων διαιτητών Πειραιά, υπό την επίβλεψη της ΕΔ/ΕΠΣΠ (Γεώργιος Καραμπέτσος-πρόεδρος, Σπυρίδων Βούλγαρης-Α’ μέλος, Γεώργιος Κωστάκος-Β’ μέλος) και τους συνεργάτες τους και υπευθύνους για τα τμήματα υποδομών κκ. Χαράλαμπο Μοιραδωράκη, Νικόλαο Δροσινό και Μιχαήλ Δαμιανάκη.

Η προσέλευση των διαιτητών μας άγγιξε το 80%κι είναι σημαντικό αφου μιλάμε για μη αξιολογημενους .Στην διαδικασία παρευρέθη ο κ. Ιωάννης Χασάπης (παρατηρητής-εκπαιδευτής ΕΠΟ) ο οποίος βοηθησε για την τελεση τους ,

Επίσης παρευρέθησαν οι αξιολογημένοι ,ο διεθνής  Ηλίας Σπάθας, ο διαιτητής φουτμπώλ λίγκ  Κων/νος Καρυόφυλλης,  με τους βοηθους Α.Κουρομιχελάκη και Α.Συνιοράκη  οι διαιτητες Γ εθνικης Γ.Δριτσάκης και Σ.Μιχελής  όπως και οι βοηθοι της ιδιας κατηγορίας Π.Χαλβατζάκος και Π,Καλημέρης καθως και οι διαιτητές Δ εθνικής Β .Σακκάς και Κ.Ιωαννίδης .

Στην ολη προσπάθεια της ΕΔ της ενωσης Πειραια συνέβαλε και η ανταπόκριση που βρηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον προεδρο του Γιώργο Σπανί που διέθεσε το γηπεδο Περιστερίου Αλλωστε ο Γιώργος Σπανός προερχόμενος από το Πειραικο ποδόσφαιρο είναι παντα κοντα στην ενωση και στους διαιτητές ..

Οι διαιτητές που δεν προσήλθαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες λόγω κωλύματος θα τρέξουν σε νέα ημερομηνία και σε κάθε περίπτωση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ η επιτροπη διαιτησίας αποφάσισε να γινονται και πάλι οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις στα γραφεια του συνδέσμου διαιτητών κι συτο σημαινει συνέπεια και συνεργασια της ενωσης με τον συνδεσμο ,Μάλιστα αποφαίστηκε όπως προσκαλουνται και εκπαιδευτές από άλλες ενωσεις να διδάξουν αφου το μεγάλο βάρος θα πέσει στη συνεχη επιμορφωση των διαιτητών.

-Μεγάλη χαρά πηρε ο αρχιδιαιτητής Σπύρος Βούλγαρης σφου ο γυιός του Διονύσης(φερει το ονομα του παππού του  αειμνηστου διαιτητή και παραγοντα Διονύση Βούλγαρη) μπήκε στο Πανεπιστήμιο Πειραια στο τμημα οικονομικών επιστημών Και εις ανώτερα.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ο αρχιδιαιτητής Σπ.Βούλγαρης περιστοιζομενος απο  Πειραιωτες διαιτητες στα τεστ που εγιναν στο γηπεδο Περιστεριου,