Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου το βράδυ στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, καθώς αυτή είχε διακοπεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου  αφού οι εκπρόσωποι των σωματείων που έδωσαν το παρών αποχώρησαν. Δεν ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός και τα σωματεία ψήφισαν να πάνε σε έκτακτη ΓΣ με θέμα εκλογές.

Λιγότερα σωματεία στη συνέχεια της ΓΣ!
Στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης το παρών έδωσαν μόλις δεκαοκτώ (18) εκπρόσωποι σωματείων (από τα συνολικά 34 σωματεία), κάτι που δείχνει και την ευθύνη που έχουν οι ομάδες για τη σημερινή κατάσταση. Είκοσι σωματεία είχαν πάει στη πρώτη συνέλευση, δύο λιγότερα στη συνέχειά της… παρότι γνώριζαν όλες οι ομάδες την κρισιμότητά της. Οι δεκαοκτώ εκπρόσωποι που έδωσαν το παρών ήταν από τις ομάδες: Σκουφάς Κομποτίου, Αχιλλέας Νεοχωρίου, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΜ Μέλισσα, Φιλέλληνες Πέτα, Δόξα Άρτας, Αμβρακία Κωστακιών, Ερμής Κεραματών, ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων, Προοδευτική Γραμμενίτσας, ΑΣ Ρακούν Άρτας, Απόλλων Γλυκορίζου, ΑΕ Ξηροβουνίου, ΑΟ Κορφοβουνίου, Διαγόρας Κομμένου, Κυράτσα Αγ. Δημ., Άνω Πόλη και ΑΕ Σελλάδων.
Κράτησε δύο ώρες με νεύρα και ένταση!
Περίπου δύο ώρες κράτησε η σημερινή Γενική Συνέλευση, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις δέκα. Στη συνέλευση γι’ ακόμη μία φορά επικράτησαν τα νεύρα και η ένταση μεταξύ των μελών του ΔΣ της Ένωσης, αλλά και αυτών με τους εκπροσώπους των σωματείων. Ο πρόεδρος της Μέλισσας Γιάννης Καψάλας αρχικά πήρε το λόγο πρώτος από τους εκπροσώπους των ομάδων και αναφέρθηκε σε τρία ζητήματα, στις ποινές της Ένωσης προς τους παράγοντες-παίκτες, στο θέμα των χρημάτων που παίρνουν οι παρατηρητές αγώνα αλλά και σε αυτά που χρωστάει η ΕΠΣΑ στις ομάδες από τις διαιτησίες. Στη συνέχεια υπήρξαν συζητήσεις για πολλά θέματα ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα σωματεία, όμως δεν άρχισε να έρθει και η ένταση.
Τέθηκε θέμα εκλογών
Ο πρόεδρος των Φιλελλήνων Πέτα Βασίλης Γούλας ήταν αυτός που πήρε τον λόγο μετά από αρκετές παρεμβάσεις και απαίτησε από το ΔΣ να γίνει έκτακτη ΓΣ με θέμα εκλογές, κάτι για το οποίο συμφωνούσαν αρκετά σωματεία. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη (διχογνωμία σχετικά με τα άρθρα 6 και 26 του καταστατικού της Ένωσης) και όπως έλεγαν κάποια μέλη του ΔΣ της Ένωσης «θα βγει άκυρο». Παρόλα αυτά ακολούθησε ψηφοφορία για το αν ή όχι ήθελαν τα σωματεία να πάνε σε έκτακτη γενική συνέλευση, με τα 15 από τα 18 να ψηφίζουν ναι, 2 όχι και ένα να είναι απών, καθώς είχε αποχωρήσει από τη Γενική Συνέλευση.

Δεν ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός
Τα σωματεία δεν ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, καθώς 11 από τα δεκαοκτώ είπαν όχι, πέντε τον ψήφισαν, ενώ υπήρχαν και ένα λευκό και μία αποχώρηση από την διαδικασία. Όταν πέρασε η ΓΣ στον οικονομικό απολογισμό υπήρξε ένταση, καθώς όπως έγινε γνωστό 10 μέλη του ΔΣ τον είχαν περάσει προς ψήφιση, ενώ ο Άγγελος Μητσαράς (ο οποίος σήμερα απουσίαζε) είχε πει παρών, χωρίς όμως να αιτιολογήσει αυτή του την απόφαση όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Τρομπούκης. Τον οικονομικό απολογισμό ψήφισαν 12 σωματεία από τα δεκαοκτώ, 3 είπαν όχι, δύο παρών και ένα ήταν απών

ΠΗΓΗ www.sportsarta.gr