Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένα σοβαρο λάθος που δεν επιτρέπεται σε διεθνη διαιτητή εκανε ο Τασος Σιδηρόπουλος Απέβαλε στο 5 λεπτο στο ματς του Αγρινίου, χωρις να εχει πληρη εικονα ,τον αμυντικο της Σκοντα Ξάνθη Κάλβο γιατι δήθεν κτύπησε? με τον αγκωνα τον Μιγκα κατι που η τηλεόραση δεν δειχνει και στην ουσια τον αδειάζει αφου απ όλα τα πλανα που προβληθηκαν από πουθενα δεν προκυπτει αντιαθλητικη ενέργεια του ξενου αμυντικού.

Αρα η αποβολη είναι αδικη και του το επεσημανε στο τέλος ο εμπειρος παρατηρητής Αντωνης Σίπκας που δεν χαρίζεται σε κανένα και είναι βεβαιο ότι σημερα που θα φτασει ηλεκτρονικα η εκθεση στην ΚΕΔ θα του εχει ψαλιδίσει την βαθμολογία και θα μεινει εκτος ορισμων για συνετισμό Ουτως η αλλως η διαθεσιμότητα είναι δεδομένη αφου το παιγνιδι το ειδαν και μέλη της επιτροπής και εχουν πληρη εικονα των λαθών του Σιδηρόπουλου.

Ένα σημαντικο λαθος εκανε πριν από το τέρμα του Παναιτωλικου και ο δευτερος βοηθός Φλώριος Ελευθερίου που σηκωσε οφσαιντ τον Μαριν που εφυγε από κανονικη θέση προς την εστια του Παναιτωλικου και όπως φανηκε με οσα ειπε ο εκ Φλωρίνης παρατηρητής θα εχει προβλημα.Καλος ο πρωτος βοηθός Φραγκιαδάκης ενώ τέτσρτος ηταν ο Χρήστος Μήτσιος.