Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών  εγινε την Τετάρτη 16 02 22  και σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Το παρόν έδωσε ο Αντιπερειφερειάρχης Νίκος Συριγωνακη ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ανέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειαρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτακη και ότι έχει υπογραφεί και Σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες στο οίκημα του Συνδέσμου.

Επίσης με συγκίνηση ανέφερε το ξεκίνημα της καριέρας του μεσα από αυτόν τον οικογενειακό χώρο.

Στην Συνέχεια το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Γιάννη Πετρακη μίλησε για την ίδρυση του Συνδέσμου όπου ήταν ο Πρώτος Σύνδεσμος Διαιτητών στην Κρήτη και ιδρυτικό μέλος της Ο. Δ. Π. Ε.

Ο Πρόεδρος του Σ. Δ. Π, Η. Ελλάδα στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους ιδίως τα Νέα παιδιά τα οποία έδωσαν το παρόν.

Τιμήθηκε ο Διεθνής Διαιτητής Βασίλης Νικολακακης μέσα σε συγκίνηση την απονομή έκανε ο Μιχάλης Κουκουλακης ο οποίος είπε προς τα Νέα παιδιά δουλειά δουλειά και σεβασμό προς όλους, ενώ είπε για τον Βασίλη την επαγγελματική δουλειά την οποία κάνει και τον ταπεινό χαρακτήρα τον οποίο το διακρίνει.

Πάροντες όλοι οι Αξιολογημενοι Διαιτητές.

Εγινε Κλήρωση με  πλούσια δώρα.

Το ωραίο της βραδιάς το είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλακης

Έχω κόψει τόσες πίτες, αλλά το χειροκρότημα το οποίο εισπράττει ο Βασίλης σήμερα εγώ δεν το εισέπραξα ποτέ

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, με συγκινησατε με την παρουσία σας, και ιδίως τα Νέα παιδιά. Τα οποία πήραν μια γεύση της οικογένειας των Διαιτητών

Ο Θεός να βοηθήσει τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη μέσω της OΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ  να υλοποιηθεί και να λειτουργήσει η Ένωση Διαιτητών.

Και του χρόνου στο Σπίτι της Ελεύθερης Διαιτησίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ