Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, από την πρώτη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ θα είναι ο αρχοντας  στο ματς του Παναθηναικου με τον ΠΑΟΚ . Ο 39χρονος  ρεφερυ είχε βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν στον δρόμο του Δικεφάλου, συγκεκριμένα στους αγώνες Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο  Αγγελος  Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Ανδρεα  Μεϊντάνα.

Στα αξιοσημειωτα  της 26ης αγωνιστικής  η επανοδος  του Τάσου  Παπαπέτρου  επιστρεφει στην δραση μετα από δυο μηνες για να  διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (VAR ο Τζήλος).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της  ο Γιώργος  Τζοβάρας θα σφυριξει  το Λάρισα-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Βαγγελης Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο  Δημητρης Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο  Γιωργος Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

https://www.epo.gr/media/files/REFEREES/ORISMOI_2020_2021/SUPER_LEAGUE/ref_SL_matchday_26.pdf